Den første tid

Den første tid


- Som ny i Det Sorte Selskab er man først prøvemedlem i en periode. 


Prøvemedlem:

Der er flere grunde til, at man starter som prøvemedlem. Den indledende periode, hvor man lærer fællesskabet bedre at kende, er ofte afhængig af engagement og aktivitet.


Som prøvemedlem kan du få en fornemmelse af, om fællesskabet passer til dine interesser og behov. Prøveperioden indskrænker ikke dine muligheder for at deltage i de forskellige arrangementer og interagere med eksisterende medlemmer. Dog kan man ikke låne lokalerne privat eller invitere gæster i prøveperioden.


Når du har vist engagement og interesse for fællesskabets værdier og normer, inviteres du til en velkomstsamtale med et eller flere medlemmer af Styrelsen, inden du opnår fuldgyldigt medlemskab.

 

Det er vigtigt at bemærke, at prøvemedlemskabets varighed kan variere. Som prøvemedlem er du altid velkommen til at opsøge Styrelsens medlemmer for råd og vejledning. Prøvemedlemskab er samtidig din egen mulighed for at træffe en velbegrundet beslutning om din fremtidige deltagelse i Det Sorte Selskab.

Velkomstsamtale:

En velkomstsamtale er en samtale, eller et møde mellem et nyt medlem og eksisterende medlemmer eller repræsentanter fra Styrelsen.


Formålet er at introducere nye medlemmer til fællesskabet, give dem vigtige oplysninger og hjælpe dem med at føle sig velkomne og integreret.


På mødet deler vi praktiske oplysninger om aktiviteter, adgangsprocedurer, regler og retningslinjer, medlemskontingenter eller andre vigtige detaljer. Du får også en introduktion til nøglepersoner, grupper eller medlemmer med lignende interesser eller erfaringer.


Velkomstsamtalen giver også mulighed for, at du kan stille spørgsmål, udtrykke eventuelle bekymringer eller måske et behov for yderligere oplysninger. Vi vil altid gerne besvare spørgsmål og give den nødvendige støtte.


Målet med velkomstsamtalen er at skabe en positiv og inkluderende oplevelse for dig som nyt medlem. Det er også en chance for at opbygge relationer, etablere gensidig tillid og sikre din egen oplevelse som et velkomment og inkluderet medlem i fællesskabet.


Samtalen kan også bidrage til at skabe en klar kommunikation om f.eks. gensidige forventninger eller præcisering af regler og normer inden for fællesskabet, hvilket fremmer en tryg og respektfuld atmosfære for alle involverede.