Om påklædning i Selskabet

Om valget af påklædning i Selskabet

Af Peter S.


For nogle kan det at klæde sig på til en aften i Selskabet være en udfordring. For andre kommer interessen, eller lysten til at klæde sig udfordrende på helt naturligt, efterhånden som man føler sig tryg. Andre igen elsker og tænder virkelig på at dresse sig op.


- Dette medlem ligger nok ca. midt imellem lysten og modet til at turde udfordre mig selv til at prøve noget nyt. Men indrømmet, jeg er ikke tøj-fetichist af natur. Og hvad gør man så? 


Traditionelt gør vi os gerne umage overfor os selv og hinanden, når vi klæder os på til en spændende og måske uforudsigelig aften i Selskabet. Nogle af os elsker spræl og farver, lak eller læder, gummi, latex, uniformer, lingeri, dragter, korsetter, støvler og stilletter, eller måske bar røv, nylonstrømper, spejderuniform, kilt og knæstrømper, etc, etc, etc.


Eller hvad med den flotte selskabskjole du har hængende i skabet, eller måske en kæk habit med eller uden skjorte? Et strejf af nøgenhed og måske trives du bedst i bar overkrop? Lidt blottet hud til at pirre fantasien og passionen?


Sort tøj kan også sagtens være en løsning - men der er hverken krav om sort tøj eller anden fasttømret "uniformeringstvang" blandt Selskabets medlemmer. Vi er alle dybt forskellige, hvilket netop er vores styrke i fællesskabet. Og vi udvikler os jo hele tiden - det opdager vi når vi indimellem ser os tilbage i dyb forundring.


Andres påklædning og at bidrage til en kinky atmosfære er nogle af os - men ikke os alle - opmærksomme på, når vi klæder os på til at udleve vores egne og hinandens inderste passioner og fantasier. Hverdagstøjet ser vi ikke så ofte i Selskabet, bortset fra når der er rengøring, møder, etc.


Omvendt er der absolut intet krav eller forventning om, at man fluks farer i byen og måske spenderer resten af månedens husholdningsbudget på nyt tøj og bling-bling, fordi man altså lige er blevet medlem af Selskabet!


Det tager måske tid at finde din egen stil og modet til at klæde dig udfordrende på, når du måske endnu ikke kender så mange af os andre, når du er gæst eller nyt medlem i Selskabet. Nogle af os har faktisk slet ikke en tøj-fetich, selvom andre omvent nyder at dresse sig op og klæde sig ekstravagant på, når de går i Selskabet.


Måske klæder du dig på for at fryde og overraske dig selv og andre over modet til netop at være dig selv - at turde udtrykke dig frit og udleve dine inderste fantasier og lyster i et fællesskab, hvor du hverken behøver at føle dig sårbar eller utilstrækkelig, og hvor du ikke behøver bekymre dig om hvad andre mon tænker - men bare føler dig accepteret og inkluderet som ja, en del af os - en del af Selskabet.


Kort sagt: Vi tænker os gerne om, og vi gør gerne noget ekstra ud af påklædningen på den ene eller anden måde, når vi træder ind ad døren til Selskabet. Sort tøj kan bestemt være en løsning, men se det aldrig som en begrænsning i din egen lyst til at udfolde dig.


Til nogle særlige events i Selskabet kan der dog være en ditto særlig dresscode, hvilket altid vil blive annonceret på forhånd, så man i god tid kan afgøre om det er noget man har lyst til at deltage i.


- Om du er ny, erfaren eller blot i tvivl, så kom bare i sort.

...