Introaften

Introaften:

En introaften er designet som en introduktion til vores fællesskab i en afslappet atmosfære. Formålet er at give dig en forståelse af, hvad Det Sorte Selskab er og samtidig give os et indtryk af dig. På baggrund af intromødet beslutter vi, om du tilbydes prøvemedlemskab. Man er først fuldgyldigt medlem, efter at have været aktiv og deltagende i en prøveperiode, som typisk løber over et par måneder. Dette for at sikre, at Selskabet passer til dig og du til os.


Under en introaften vil følgende elementer typisk indgå:


  1. De inviterede udfylder en diskretionserklæring.
  2. Præsentation: Der vil være en kort introduktion til Det Sorte Selskab. Det meste af aftenen vil handle om de tilstedeværende.
  3. Rundvisning: Vi viser rundt i vores lokaler og du får et indblik i atmosfæren og indretningen og du får et indtryk af vores mange spændende ting og sager.
  4. Mulighed for spørgsmål og svar: Introaftenen giver mulighed for at stille spørgsmål og få svar fra de erfarne medlemmer, som står for introaftenerne. Det giver mulighed for at afklare eventuel tvivl, udvide forståelsen og give dig mulighed for at føle dig mere tryg.
  5. Sociale interaktioner: En introaften kan også have en social dimension, hvor ansøgere har mulighed for at møde og interagere socialt med hinanden. Det kan hjælpe med at skabe en følelse af fællesskab og lette fremtidige relationer. Vær dog opmærksom på, at introen er diskret og anonym for deltagerne.


Introaftener foregår i en afslappet atmosfære og er er inkluderende og imødekommende over for nye såvel som erfarne. Det er en god idé, at orienterer sig her på sitet inden deltagelse til introaften.