Lokalerne

Lokalerne

Selskabet bor i Rødovre i 150 m2 lokaler, som er velindrettet til leg og udfoldelse. Vi har også en hyggelig sofagruppe med et pejsehjørne, som vi bruger til socialt samvær. I sofaerne mødes vi altid i øjenhøjde og snakker, hygger og lærer hinanden at kende. Her flirtes og socialiseres med almen pli og gensidig respekt for hinanden. Ingen har forudbestemte roller overfor andre, medmindre dette er aftalt på forhånd. For vi aftaler altid individuelle rammer og grænser med hinanden forud for al videre aktivitet og udfoldelse. Et nej betyder altid nej i Det Sorte Selskab. 


Som nyt medlem forventer vi ikke, at man er aktiv de første gange, man kommer i Selskabet, ud over naturligvis at deltage i snakken og det sociale samvær. Men naturligvis er man velkommen til at være aktiv, hvis man føler sig klar til det. 


Ved indgangen til Selskabet findes en garderobe, hvor man kan klæde om, inden man træder ind i lokalet. Af andre rum kan nævnes et køkken, to toiletter og et kontor/depot.


I Selskabet er der tradition for, at al aktivitet foregår i det store lokale. Det er også kernetanken bag vores fællesskab. Indrømmet - det kan føles grænseoverskridende i den første tid at udfolde sig i et lokale, hvor også andre medlemmer er til stede. Nogle skal lige vænne sig til dette. Andre har gradvist vænnet sig til det, og andre igen synes kun, det er et ekstra plus, fordi folk allerede kender hinanden og føler sig trygge i andres nærvær.


Ved alle arrangementer står en eller flere erfarne medlemmer, som aftenens lokaleansvarlige vært/-er og medværter. Disse står for velkomst, servering, almen tryghed og for sikkerheden generelt. Aftenens værter og medværter kan man altid spørge til råds om alt, ikke mindst hvis man er ny i Selskabet.