Intro

Intro

Vi afholder typisk intro ca. 1 gang om måneden, se den næste intro dato her.

Eller skriv til os for information om kommende introaftener.Introaften:

En intro er en uformel aften designet til at introducere nye potentielle medlemmer til vores fællesskab. Vi giver dig et indledende indblik i Det Sorte Selskab og danner os samtidig et indtryk af dig. På baggrund af intromødet beslutter vi om du tilbydes prøvemedlemskab. 


Du inviteres til en introaften på baggrund af en motiveret ansøgning.

Læs mere om ansøgning her.


Til en introaften indgår disse elementer typisk:


  1. De inviterede udfylder en diskretionserklæring.
  2. Præsentation: Der vil være en kort introduktion til Det Sorte Selskab. Det meste af aftenen vil handle om de tilstedeværende.
  3. Rundvisning: Vi viser rundt i vores lokaler og du får et indblik i atmosfæren og indretningen og du får et indtryk af vores mange spændende ting og sager.
  4. Mulighed for spørgsmål og svar: Introaftenen giver mulighed for at stille spørgsmål og få svar fra de erfarne medlemmer, som står for introaftenerne. Det giver mulighed for at afklare eventuel tvivl, udvide forståelsen og give dig mulighed for at føle dig mere tryg.
  5. Sociale interaktioner: En introaften kan også have en social dimension, hvor ansøgere har mulighed for at møde og interagere socialt med hinanden. Det kan hjælpe med at skabe en følelse af fællesskab og lette fremtidige relationer. Vær dog opmærksom på, at introen er diskret og anonym for deltagerne.


Introaftener foregår i en afslappet atmosfære og er er inkluderende og imødekommende over for nye såvel som erfarne. Det er en god idé, at orienterer sig her på sitet inden deltagelse til introaften.